Håll tiderna bättre med bärbar teknik

Smart och bärbar teknik blir allt eftersom en större och större del av våra liv. Från att bara bära med oss en mobil kan en och samma person nu bära en stor mängd teknik på sin person. Men hur kan det hjälpa till med att göra dig mer organiserad?

Headset

Att ha på sig hörlurar eller ett headset är något som allt fler gör allt större del av sin vakna tid. Med nya ”true wireless” lurar är de så små och praktiska att de knappt märks. Detta gör dem till ett praktiskt sätt att få notifikationer, meddelanden och alarm.

Smartklocka

Smartklockan är kanske det mest typiska exemplet på ”wearable technology”. Kroppsnära teknik som både förser dig med information och med sensorer samlar in data som kan hjälpa dig bli mer hälsosam.

Apple Watch är den bäst säljande smartklockan i världen. Den innehåller avancerade sensorer som kan ta bland annat din hjärtrytm, EKG och hur du rör på dig. Detta gör den perfekt för att logga dina träningspass och hjälpa dig räkna ut din aktivitetsnivå och förbränning.

Självklart är de även perfekta för notifikationer och kan påminna dig att kolla dessa med en lätt liten vibration.

Smarta glasögon

När det kommer till den teknik som har störst potential för att alltid hålla oss uppdaterade och påminda om vår planering så är smarta glasögon favoriten.

Smarta glasögon brukar nämligen integrera en skärm i hela eller delar av ditt synfält. På så sätt kan du alltid låta viktig information vara synlig för dig.