Dags att göra om badrummet

Kanske du tycker att det äntligen är på tiden att få lite nytt in i ditt gamla badrum. Du kan till exempel byta ut till nya handdukar och ett nytt duschdraperi. Ett nytt badrumsskåp eller nytt spegelskåp kan också vara trevligt.

Då du vill satsa lite mera kan du därmed byta ut kaklet i badrummet. Välj ett passande kakel endera från nätet eller gå in till din närmaste kakelbutik. Det finns således en oändlig mängd att välja på, det finns nämligen olika storlekar och olika former av kakel. De kan ha helt olika struktur och därtill även med mönster. Färgerna som du kan välja på är också många.

Vilket kakel bör jag välja?

Det kan dock vara bra att välja ett kakel som du vet att du länge vill se på, eftersom badrumsrenovering nämligen kan kosta en hel del. För att vara lite på det säkra sidan kan du till exempel välja ett mera neutralt kakel på tre av väggarna, och enbart använda ett lite mera intressant kakel på en av väggarna. Du kan även välja att göra en ram runt spegeln med ett visst kakel, eller enbart kakla i duschen med ett extra kakel.