Att hinna med badrumsrenoveringen

En bra planering är A och O när det har blivit dags för badrumsrenovering. Det är viktigt att sätta upp ett tidsschema, samtidigt som du måste vara ute i god tid. När du ska planera ditt badrum är det klokt att börja med att sätta upp en budget, hur mycket pengar har du att röra dig med? Du kan också fundera över vad du gillar och ogillar med ditt nuvarande badrum.

Välj passande produkter

Det är också klokt att kika på produkter i förväg så att du har koll på vilken badrumsinredning du vill ha. Har du svårt att bestämma dig för om du vill ha badkar eller dusch? Då kan du välja ett duschbadkar, de är både snygga och tar liten plats. Det är ett mycket bra val om du inte har så stort badrum men ändå vill kunna bada då och då.

Anlita hantverkare eller göra själv?

Det finns många delar av en badrumsrenovering som du inte får genomföra själv då det kräver specialkunskaper. Eftersom det handlar om våtrum är det viktigt att renoveringen sker på rätt sätt, annars finns en risk för fuktskador och läckage. Det är därför klokt att anlita hantverkare. Anlita dem i god tid för att ni ska kunna följa din tidsplan och se till att du redan innan vet hur du vill ha det.