Allt för ditt kök och tvättstuga

Förnya ditt hem, och få den känsla och stämning som du önskar. Börja med att hitta inspiration på det du önskar åstadkomma i hemmet. Hos inredningsvaruhuset.se har du ett stort utbud av inredning i olika stilar. Ett enkelt sätt är att byta färger alternativt basfärg i utrustning och material.

En färgklick till ditt kök

Trender kommer och går även när det gäller kök. På senare tid har naturmaterial varit en dominerande trend och det fortsätter vara framträdande. Köket är numer ett finrum som gärna får smälta in i den övriga inredningen.

För att liva upp köket kan du inreda med något färgstarkt objekt som skapar kontrast till naturmaterialets mer sobra färgskala. Du kan exempelvis välja en blandare i annorlunda stil och material. Svart krom passar fint till ett kök som är inrett med många träinslag!

Uppgradera tvättstugan

En fräsch och modern tvättstuga piggar alltid upp i vardagen. Enkla sätt för att uppgradera tvättstugan är att sätta upp avlastningshyllor eller byta ut en del av inredningen. Till exempel en ny matta med snygg design. Inredningsdetaljer som växter, doftpinnar eller värmeljus kan också förändra stämningen i rummet.

Glöm inte bort att be om varuprov vid större förändringar. Då kan du se hur färger och material ser ut i verkligheten och inte bara på bild.